TEMA 1 tic

                                                                 Tradarea

                    

                Intr-un regat indepartat, traia un rege pe nume Nemo, alaturi de regina lui, Ada si de cei doi copii ai sai, Lara si Carlos. Regele era un conducator foarte bun, avea grija de regat si de supusi sai ca de propria familie. Mana dreapta a regelui era Mario Constantin, in postul de palatin. Era mai mult decat mana dreapta, regele Nemo il considera fiul sau. Nemo avea o viata minunata si cand credea ca nu putea fii mai perfecta de atat, a aflat vestea cumplita ca sufera de o boala care ii v-a aduce moartea in cateva luni de zile. 

Dupa aflarea acestei vesti, regele a inteles ca a venit momentul sa isi pregateasca copii pentru ca unul dintre ei sa dea dovada, ca sunt pregatiti sa urce pe tron in locul lui. Mario a crezut mereu ca el v-a fii ales sa urce pe tronul in locul lui, dat fiind faptul ca stie absolut tot ce trebuie sa stie pentru a fii un conducator. Mario decide ca tronul v-a fii a lui, orice ar fii, chiar daca va trebui sa devina un raufacator pentru a se face vazut.

                   In timp ce regele isi pregatea copii, Mario incerca sa se gandeasca la un plan de a scapa de ei. Se plimba pe langa padurea de langa castel, cand, deodata, in fata i-a aparut un copoi, care avea piciorul prins sub o gramada de pietre. Mario l-a eliberat, dar era ceva ciudat la acest animal, avea urma de intuneric in privire, parea ca era gata sa atace, dar nu a facut-o. In acel moment, i-a venit ideea lui Mario de a se folosi de acest copoi pentru a scapa de familia regala. A inceput sa il dreseze sa fie violent si sa atace la comanda lui, iar intr-o noapte i-a dat comanda sa ucida fiecare membru al familie regale, si asa facuse. 

Tronul era in sfarsit a lui Mario Constantin, dar il urmarea o urma mare de vinovatie la care nu se astepta, faptul ca a pus sa ii fie omorat singur "tata" pe care l-a cunoscut vreodata.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

TEMA 11 tic

Tic-tema11-internet